logo

Kehonhallintatuntien kuvaukset

 Versio 2 1

 

Erilaisten kehonhallintamenetelmien ja -harjoitusten avulla linjaat kehosi toiminnallisempaan asentoon, parannat lihastasapainoa sekä vahvistat kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yhdistän kehonhallintaharjoituksiin erilaisia mindfulness- ja tietoisuustaitoja, jolloin edistämme konkreettisesti myös mielen hyvinvointia.
Menetelmät sopivat kaikille iästä ja kunnosta riippumatta - tule siis sellaisena kuin olet!

Pilates + tehovenyttely
Kehonhallintatunti, jonka tavoitteena on oman kehon optimi ja liikkumisen vapaus. Erilaisten venytys- ja lihaskuntoharjoitteiden avulla saat paremman ryhdin, kehon ääriviivat muuttuvat ja liikkuminen helpottuu. Tunneilla teemme pilateksesta tuttuja syviä lihaksia vahvistavia harjoituksia sekä tarkkoja, kohdennettuja venytyksiä. Suosittelen lämpimästi Pilates+ tehovenyttely -viikkotunteja; säännöllisen harjoittelun avulla oma kehoni on muuttunut huomattavasti ja erilaiset kipu- ja jännitystilat ovat vähentyneet. Tule kokemaan, kuinka olosi muuttuu jo ensimmäisen tunnin aikana!

Pilates/tehovenyttely + sauvakävely
Yhdistelmätunti, johon sisältyy tuttuja venyttely/pilatesharjoituksia sekä ulkona tehtäviä kävelyharjoituksia. Hiomme kävelytekniikka sauvojen kanssa ja ilman, sekä tutustumme kävelysauvoihin monipuolisena treenivälineenä. Monipuolinen yhdistelmätunti, jota kannattaa kokeilla!

Pilates
Erityisesti keskivartaloa muokkaava ja vahvistava menetelmä. Tunneilla keskitymme keskikehon hallintaan ja syvien lihasten vahvistamiseen. Harjoitukset ovat klassisesta pilateksesta tuttuja harjoitteita, joiden avulla kehosi koordinaatio- ja hallintataito kehittyvät. Ennen pilatesharjoittelua suosittelen Sinulle Pilates + tehovenyttely -tunteja tai näiden yhdistämistä kahdeksi viikkoharjoitustuntikokonaisuudeksi - yhdistelmä on lyömätön ja saavutat tuloksia nopeammin!

MamaPilates
Kehonhallintatunti raskaana oleville tai hiljattain synnyttäneille (vauvan voi ottaa tunnille mukaan). Ryhmä käynnistyy kysynnän mukaan: sinun ei tarvitse osallistua erilliselle peruskurssille tullaksesi MamaPilates-ryhmään mukaan!

Kehonhuolto miehille
Vain miehille varattu ryhmä: keskitymme tunneilla kehoa huoltaviin ja kehonhallintaa kehittäviin harjoituksiin: mukana siis sekä pilates- että tehovenyttelyharjoitteita. Ryhmä aloittaa kysynnän mukaan, eikä erilliselle peruskurssille tarvitse osallistua päästäkseen miesten ryhmään mukaan!

Kasvoklinikka
Kasvojen hyvinvointiin ja terveyteen keskittyvä menetelmä, joka kaunistaa ja kohottaa luonnollisin keinoin. Kasvoklinikan tavoitteena on, että opit itsenäisesti parantamaan kasvojesi lihastasapainoa ja terveyttä. Lisäksi keskitymme pään, niskan ja hartiaseudun jännitystilojen poistamiseen ja syvien lihasten vahvistamiseen. Tule tunneille kokemaan, kuinka säännöllisen harjoittelun avulla voit vapautua hampaiden narskuttelusta, jännityspäänsärystä tai kivikovista hartioista. Myös omat kasvoni ja pääni asento, koko ryhtini, on kokenut suuren muutoksen säännöllisen harjoittelun avulla. Tunneilla näytän myös omat ennen ja jälkeen -kuvani, jotta näet myös konkreettisen esimerkin mahdollisesta muutoksesta.