logo

Pilateksen ja joogan viikkotunnit

Viikkotuntien aikataulu

Pilates + tehovenyttely
ma klo 18.15-19.30 Virkistyskylpylä Fontanella
to klo 18.15-19.30 Virkistyskylpylä Fontanella
su klo 18.30-19.45 Siilinlahden koulu, Viikari

+ 5 kerran Pilates- ja tehovenyttely -kurssi la klo 16-17.15 Maaningan päiväkodilla ks. https://maaninka.mll.fi/pilates-tehovenyttely-kurssi/

Lempeä pilates
ke klo 9.00-9.45 Virkistyskylpylä Fontanella

Pilatesjooga
su klo 16.30-17.45 Virkistyskylpylä Fontanella

Tuntikuvaukset

Pilates ja tehovenyttely
Ihastu pilatesharjoitteluun! Pilates ja tehovenyttely-kurssilla tehdään pilateksen periaatteiden mukaisia, erityisesti syviä lihaksia aktivoivia liikkeitä, aktiivisia venytysharjoitteita ja liikkuvuutta lisääviä liikesarjoja. Tavoitteena on kehon linjauksen ja lihastasapainon parantaminen.

Lempeä pilates
Rauhallinen ja lempeä tunti, joka sopii erityisesti senioreille, kuntoutukseen tai palautumiseen. Monipuolisten pilatesharjoitteiden avulla kehitetään tasapainoa, lisätään liikkuvuutta ja vahvistetaan kehoa.

Pilatesjooga
Yhdistä joogan rauhoittava asanaharjoittelu ja pilateksen voima. Pilatesjooga yhdistää pilateksen ja joogan parhaimmat puolet toisiaan tukevaksi harjoituskokonaisuudeksi. Tavoitteena on kehon toiminnallisuuden parantaminen ja kehontuntemuksen lisääminen. Kokeile ja ihastu!

Voimajooga
Joogasta voimaa ja vetreyttä! Voimajooga on dynaaminen joogatunti, joka lisää kehon liikkuvuutta ja voimaa. Liikkeet ovat kehoa vahvistavia ja venyttäviä, Slow Yoga –tyyppisiä harjoitteita. Voimajooga-tunteja järjestetään tällä hetkellä tilauksesta!

Fontanellan tunneille ilmoittautuminen
Pilateksen ja joogan tuntihinnat näkyvät yhteistyökumppanien nettisivuilla. Tilaustuntien hinta riippuu osallistujamäärästä, ohjauspaikasta ja tunnin kestosta. Kysy tarjousta!
Ole yhteydessä